Festival Barong Taman Ayun 2018

Pertunjukan seni Barong terbesar di Bali telah berhasil diselenggarakan, berlokasi di Pura Taman Ayun, acara ini dengan tema Taman Ayun Barong Festival "Regenerasi dan Superstars 2018" yang menampilkan belasan peserta dari seluruh Bali.

Acara ini secara resmi dibuka oleh Bupati Badung I Nyoman Giri Prasta, Wakil Bupati Badung I Ketut Suiasa dan Penatua Puri Ageng Mengwi Anak Agung Gde Agung diadakan selama 2 (dua) hari dan mampu menarik perhatian domestik dan turis asing yang datang ke Pura Taman Ayun.

The biggest Barong art performance in Bali has been successfully held, located at Taman Ayun Temple, this event with the theme Taman Ayun Barong Festival "Regeneration and Superstars 2018" featuring dozen of participants from whole Bali.

The event was officially opened by The Regent of Badung I Nyoman Giri Prasta, Vice Regent of Badung I Ketut Suiasa and The elder of Puri Ageng Mengwi Anak Agung Gde Agung was held for 2 (two) days and able to attract the attention of domestic and foreign tourists who come to Taman ayun Temple.